מדריך עסקיםלוח אירועיםדרושיםנדל"ןיד שניהרכביםהקניון הכתוםכתום TVהוספת עסק
התחברות

התחבר / הרשם



שכחתי סיסמא
חדשות
מזג האוויר

האם לחם הוא אופיום?
מפניני המרפאה ג’ודי שטיין


חברים, ראו את הסרטון בקישור הבא המספר על גדילה של החיטה היום. תבינו שהיא לא אותה החיטה שאכלו ההורים והסבים. החיטה של היום היא ייצור גנטי בגובה 45 ס"מ המכיל חלבון חדש שנקשר לקולטני האופיום במוח שלנו ולמעשה גורם להתמכרות. בחלק מהמחקרים, היא הוסיפה 440 קלוריות יומיות לתזונה.

היום חיטה מעוררת תיאבון - ולא רק בגלל שהיא מופיעה בלחמים, עוגות ופסטות שכולנו אוהבים.
מי שזוכר את שנות ה-60' יודע שמגוון הכריכים, פסטות, וחטיפים שנראים היום בכל מפגש חברתי ובכל דוכן ברחוב, לא היו זמינים אז. למעשה, זה בגלל שטבע המוצר גורם לנו לרצות ולדרוש יותר. ואנו רגילים לקבל את מה שאנו רוצים. לסינים העתיקים לא
היה הרבה חיטה. העוני בסין, והניסויים הקליניים שהצטברו במשך אלפי שנה הניבו את החכמה המדעית
של ימינו: עדיף לאכול מזון עם מרכיבים פשוטים, בודדים ולא מעובדים.

 


קבלת החלטה להפחית או להוריד חיטה מהתפריט היומית שלנו יכולה לתרום לא רק להורדת משקל וקץ לעייפות התמידית, אלא גם להפסקת תהליכים המובילים לסוכרת, תופעת המעי הרגיז, רפלוקס חומצתי ודיכאון.
הדיכאון הוא לא תוצאה מהמחלות אלא נגרם ישירות מהנירולוגיה המגיבה לחיטה.

תעזרו בסרטון הבא כנקודת התחלה לרכישת ידע יקר במסע לבריאות.





 



ג'ודי שטיין, L.Ac., M.S.W.
רופאה סינית מוסמכת, מחלה פנימית וכאב דיקור,
צמחי מרפא, עיסוי
טל': 052-434-6709
מייל:
judyrefuah@gmail.com
אתר: http://www.chineserefuah.com/



 
ג'ודי רפואה משלימה


מאמרים נוספים



 

 

 

 



יין שור- יקב שילה
   
הגיוני- אימון אישי וייעוץ ארגוני בגישה יהודית
המדריך המשפטי ליזם המתחיל
מתוך מגזין "יזמים"
היי טק כבר לא עושה לו את זה; אלי סיידל אוהב לחם שמן חובה בבית
נפלאות הלבנדר.
שפע בריאות
טועמים זהב
הסיפור של יקב שילה
הניגון המיוחד
מה המשאלה שלך? הגיוני- אימון להצלחה

 
 
 

 

       

כתוב תגובה