שימו לב: המתכון דורש הכנה מוקדמת

גבינת קשיו

רכיבים:

2 כוסות קשיו (200 גר')
מיץ מחצי לימון
1 כף שמרי בירה
1 כפית מלח
1 כוס מים קרים

אופן ההכנה:

משרים את הקשיו במים קרים כ 24 שעות.
לאחר 24 שעות מסננים את המים ומעברים למטחנה.
טוחנים את הקשיו ביחד עם כל המרכיבים.
מעבירים לקופסה ומכניסים למקרר ל 48 שעות.

הערות:

ניתן להחליף את הקשיו בשקדים מולבנים, או להחליף רק כוס אחת לטעם משולב.
להכנת גבינה קשה (כמו גבינה צהובה) יש להשאיר את הגבינה בקירור כשבועיים.
לגבינה מתוקה, ניתן להחליף את המלח בסוכר ולהוסיף מעט צימוקים/חמוציות
ניתן להשתמש יום אחרי כממרח קשיו.

על המשקל

רשת 'על המשקל'- חנויות תבלינים, פיצוחים, מוצרי טבע ובריאות ועוד ועוד...
קניון הגבעה גבעת שמואל | קניון השומרון קרני שומרון | מרכז קניות שער בנימין
טלפון 1-599-501515


Comments

אהבתם את הכתבה? הרשמו כאן לקבלת עדכונים וכתבות חדשות:

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות