במסעדת "הצ'אנס האחרון" משלבים בין שני הענפים בהם עוסקת המשפחה - תמרים ומסעדנות.
בעונת הגדיד משלבים את התמרים כחלק מהתפריט: תמרים ממולאים בבשר, סלטים עם תמרים וקינוחים עם תמרים. המנות מאוד ייחודיות ומקוריות. במקום גם עורכים סיורי תמרים במטעים ולאחר מכן מגיעים למסעדה לארוחה המשלבת תמרים.

לרגל ט"ו בשבט החלטנו לפנק אתכם במתכון בריא וטעים בטירוף של קרמבו תמרים מבית הצ'אנס האחרון:

חומרים:
• 10 כוסות פיצפוצי אורז
1/4 כוס סוכר או סילאן
150 גרם תמרים מגוענים לאפיה (של כינרת) או 150 גרם תמרים מגהול מגולענים
• 100 גרם מחמאה או חמאה
• 1/2 כוס קוקוס

אופן ההכנה:
להכניס הכל לסיר, לחמם על הגז באש נמוכה ולאחד בין החומרים.
להשגיח וכל הזמן לערבב, לשמור שלא ישרף.
את המסה שמתקבלת ממלאים בכוס קטנה עם מבנה של קרמבו (אפשר כוס של אספרסו מעוגלת)
בתחתית הכוס שמים מעט קוקוס, ממלאים בבלילה, מהדקים היטב ומוציאים למגש.

וכך מכינים את כל הבלילה אחד אחד.

הכנת ציפוי שוקולד:
חומרים:
• 200 גרם שוקלד מריר או חלב
• 50 גרם מחמאה או חמאה

אופן ההכנה:
להמיס בבן מרי. (בסיר כפול: להכניס את המצרכים לסיר קטן. את הסיר הקטן לשים מעל סיר גדול יותר בו מים רותחים. תחתית הסיר הקטן תהיה מעל המים בסיר הגדול יותר. הסיר הקטן מתחמם מהאדים, לא נוגע במים.)
לערבב עד שנמס, אם צריך אפשר להדליק את הגז ולחמם את המים ולערבב תוך כדי.
כשמתקבל קרם שוקולד לטבול את החלק בעליון של הקרמבו בקרם ולהניח בצלחת הגשה.

בהצלחה ובתאבון!

ורד טאייב סיני | הצ’אנס האחרון

מסעדת הצ’אנס האחרון
chance.click2eat.co.il
0559779670


Comments

אהבתם את הכתבה? הרשמו כאן לקבלת עדכונים וכתבות חדשות:

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות