רכיבים:
לתחתית-
• שרוול בסקוויטים
• חצי כוס פאקנים

לגאנשים-
• 250 גרם שוקולד מריר
250 גרם שוקולד לבן
• 250 גרם שוקולד חלב
• 3 שמנת להקצפה


הכנת התחתית:
לטחון בסקוויטים ופאקנים ולשים בכוסות כתחתית.

שכבה ראשונה - גנאש שוקולד לבן:
שמים בקערה 250 גרם שוקולד לבן
250 ג' שמנת מתוקה
ממסים במיקרוגל ומערבבים.


שכבה שניה - גנאש שוקולד חלב:
שמים בקערה 250 ג' שוקולד חלב
250 ג' שמנת מתוקה
ממסים במיקרוגל ומערבבים.


שכבה שלישית - גנאש שוקולד מריר:
שמים בקערה 250 ג' שוקולד מריר
250 ג' שמנת מתוקה
ממסים במיקרוגל ומערבבים.

שמים את הגאנשים שהכנו במקרר עד שמתקרר.

מעבירים למיקסר ומוסיפים לכל אחד מהגאנשים 100 ג' שמנת מתוקה ומקציפים כמה שניות.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים לכוסות שיכבה מעל שיכבה.

בתאבון!

אפרת שיטרית

מעבירה סדנאות אפיה וסדנאות שוקולד חוויתיות, מגבשות וטעימות https://www.facebook.com/efratdvir80/


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות