מדריך עסקיםלוח אירועיםדרושיםנדל"ןיד שניהרכביםהקניון הכתוםכתום TVהוספת עסק
התחברות

התחבר / הרשם



שכחתי סיסמא
חדשות
מזג האוויר

התרעננות מתוקה- מבית האופה הקטנה


פעם שלישית גלידה.
חנה עגיב






לא משנה הסוג או הטעם, אני פשוט אוהבת גלידה כל הזמן!
בעצם, מי לא אוהב גלידה?! עם כל הכבוד לתעשיית הגלידות הענפה, אין כמו גלידה
ביתית משובחת טעימה, עשויה מחומרים טריים וטבעיים שיש לכם בבית.

למי שיש מכונה ביתית לגלידה, התוצאה יוצאת טובה יותר אבל אפשר בהחלט גם בלי.
זאת טכניקה פשוטה שדורשת קצת סבלנות:
שופכים את הגלידה לקערת מיקסר. כל שעה מערבבים במיקסר ערבוב קל ומחזירים
להקפאה בערך 3 -4 פעמים.
מתאים לכל סוגי הגלידות.

 

 

 

גלידת מוקה

החומרים:
2 כפות קפה נמס אכותי
2 כפות מים רותחים.
1 שפופרת חלב מרוכז ממותק
2 בצים מופרדות
2 כפות סוכר
1 מכל שמנת מתוקה
ההכנה:
ממיסים את הקפה במים הרותחיםמוסיפים את החלב המרוכז
מקציפים חלבונים עם כף סוכר מקציפים בנפרד חלמונים עם כף סוכר
ומקפלים יחד.
מוסיפים את תערובת הקפה.
מקציפים שמנת מצוקה ומקפלים לתערובת

 


גלידת שוקולד וצימוקים

החומרים:
180 גר' שוקולד מריר אכותי
2 כוסות חלב
5 חלמונים
1/2 כוס סוכר
מכל שמנת מתוקה
1/2 כוס צימוקים שחורים שהושרו לילה ברום.
ההכנה:
ממסים את השוקולד.
מרתיחים את החלב.
מקציפים את החלמונים והסוכר לקצף תפוח ואוורירי
מוסיפים מעט מחלב הרותח מערבבים ומחזירים לסיר.
מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד. מקררים היטב
מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת.

מוסיפים את הצימוקים.








חנה עגיב היא בעלת "האופה הקטנה"
קייטרינג חלבי משובח, בית קפה , קונדטוריה.
מגישה ממטעמיה בערבי שלישי וחמישי, וכן בקרי שישי,
בבית הקפה "הצריף של תמרי" שביקיר.
כשר למהדרין



052-8903764
agivim@gmail.com
http://www.little-baker.co.il


 











מאמרים נוספים



 

   

 

 

            
עסקים עושים בבית
הזוג מאחורי דפי כתום
            

הצריף של תמרי 
מתוך הספר "ישע זה פאן"

             יקב טורא
התמדה, ברכה והשראה
           הרמוניה בתוך המשפחה והסביבה
שיטת "מוח אחד"
  מול נוף עוצר נשימה..
לינה בסלע- אורחן תנכי לזוגות

 






 
 

 

   

 

       
   
     
     


תגובות

כתוב תגובה