גבינת קשיו


שימו לב: המתכון דורש הכנה מוקדמת

גבינת קשיו

רכיבים:

2 כוסות קשיו (200 גר')
מיץ מחצי לימון
1 כף שמרי בירה
1 כפית מלח
1 כוס מים קרים

אופן ההכנה:

משרים את הקשיו במים קרים כ 24 שעות.
לאחר 24 שעות מסננים את המים ומעברים למטחנה.
טוחנים את הקשיו ביחד עם כל המרכיבים.
מעבירים לקופסה ומכניסים למקרר ל 48 שעות.

הערות:

ניתן להחליף את הקשיו בשקדים מולבנים, או להחליף רק כוס אחת לטעם משולב.
להכנת גבינה קשה (כמו גבינה צהובה) יש להשאיר את הגבינה בקירור כשבועיים.
לגבינה מתוקה, ניתן להחליף את המלח בסוכר ולהוסיף מעט צימוקים/חמוציות
ניתן להשתמש יום אחרי כממרח קשיו.

x עסקים קופונים TV מאמרים שירותים צור קשר